2ο Breakfast Session ΣΔΕ

Είσοδος Μελών

Tο 2ο Breakfast Session ΣΔΕ είναι μια πρωινή συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί με προσκεκλημένους ομιλητές τον κ. Μιχάλη Σπανό, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Global Sustain Group και την κ. Annick Boyen, Vice President Unilever για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Επικοινωνίας και Εξωτερικών Υποθέσεων στην Ευρώπη.

Στη δεύτερη αυτή συνάντηση, θα μας απασχολήσουν δύο σημαντικά θέματα. Το πρώτο θέμα αφορά στις απαιτήσεις του νέου κανονιστικού σχεδίου που επιτάσσει τη δημοσίευση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών στις διαχειριστικές εκθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και το όφελος κάθε επιχείρησης από τη δημοσίευση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών.

Στο δεύτερο μέρος της συζήτησης θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε μέσα από το παράδειγμα της Unilever, εταιρείας που αποτελεί παγκοσμίως πρότυπο σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, πώς το purpose μιας εταιρίας ή ενός πρoϊόντος μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της στρατηγικής ΕΚΕ και να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο marketing και εν τέλει, επιχειρησιακού μοντέλου ανάπτυξης.

Θα είναι ένα ακόμη πρωινό γεμάτο ενημέρωση, έμπνευση, και networking!

Η ομιλία της κ. Boyen θα γίνει στα αγγλικά και δε θα υπάρχει μετάφραση.

Επίκαιρα

OCT 09 2018
Εκπαίδευση

5ο Digital Session ΣΔΕ

October 09 2018
OCT 19 2018
Εκδηλώσεις

2o Breakfast Session ΣΔΕ

October 19 2018
Kraft-Europe

Mέλη