Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων. Στον «αέρα» η ιστοσελίδα των Αριστείων

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013, η οποία θα  διαρκέσει από την 1η έως και την 13η Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας των Αριστείων, στο http://www.aristia-sde.gr, στην ενότητα «Υποβολή Συμμετοχών» και πρέπει να αφορούν σε προγράμματα και δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκαν κατά το διάστημα Ιανουάριος 2010 – Δεκέμβριος 2012 (εξαιρούνται τα προγράμματα που θα υποβληθούν στην ενότητα “Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά”). Στην ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να ενημερωθούν για τον κανονισμό, για τις κατηγορίες και τις ενότητες όπως έχουν διαμορφωθεί και για τις διακρίσεις που θα απονεμηθούν.

Ο ΣΔΕ καλεί όλες τις εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, να υποβάλουν και τη δική τους συμμετοχή, ώστε να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο και να συμβάλλουν στην περαιτέρω διάδοση της Εταιρικής Υπευθυνότητας.