Καλωσήρθατε!

Οι σελίδες του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος στο LinkedIn και στο Facebook αποτελούν επίσημες εταιρικές σελίδες που σκοπό έχουν την προβολή θεμάτων σχετικών με την επικοινωνία και το marketing, αλλά και νέων της εταιρείας και των μελών της, που ενδιαφέρουν τους ακόλουθους των σελίδων αυτών.  Κάθε σχόλιο κάτω από ενημερώσεις, φωτογραφίες, οπτικοκουστικό υλικό και συνδέσμους είναι ευπρόσδεκτο. Ο ΣΔΕ θα παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις στις σελίδες και διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί από αυτές περιεχόμενο που κρίνεται ως ακατάλληλο ή προσβλητικό.

Οι εταιρικές σελίδες του ΣΔΕ στο  LinkedIn και στο Facebook έχουν δημιουργηθεί με βάση τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που θέτουν οι πλατφόρμες, τους οποίους συμφωνείτε να ακολουθείτε με την πρόσβασή σας σε αυτές.

Σχόλια τα οποία αναρτώνται από τους χρήστες σε αυτές τις σελίδες δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις ή τις αξίες του ΣΔΕ, των εργαζομένων του ή εταιρειών που συνδέονται με τον ΣΔΕ (μέλη και συνεργάτες).

Ο ΣΔΕ γνωστοποιεί ότι αναφορικά με τις σελίδες αυτές (α) δεν εγγυάται για την ακρίβεια των σχολίων, του πληροφοριακού υλικού ή των ισχυρισμών σχετικών με προϊόντα και υπηρεσίες που αναρτώνται από χρήστες, (β) δεν ευθύνεται για σχόλια που αναρτώνται από χρήστες, και (γ) δεν επιδοκιμάζει απαραίτητα τις απόψεις που αναρτώνται από χρήστες.

Ο ΣΔΕ δε φέρει καμία ευθύνη για τα δικαιώματα ή τυχόν προσβολές δικαιωμάτων σε σχόλια που αναρτώνται από χρήστες στην σελίδα.

Όλοι οι χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους Όρους Χρήσης των πλατφορμών, καθώς και με τους Όρους Χρήσης του ΣΔΕ για τη σελίδες του στο LinkedIn και στο Facebook.

Ωστόσο, o ΣΔΕ αναμένει από τους χρήστες και οι χρήστες συμφωνούν να μην αναρτούν ή δημοσιεύουν με οποιονδήποτε τρόπο υλικό ή/και περιεχόμενο στην σελίδα που εμπίπτει, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες.

Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει από την σελίδα οποιοδήποτε και κάθε υλικό ή/και περιεχόμενο το οποίο:

  • Περιέχει δυσφημιστικά, συκοφαντικά, απειλητικά ή ρατσιστικά σχόλια ή παραβιάζει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δικαιώματα τρίτων, όπως, ενδεικτικά, δικαιώματα στην προσωπικότητα, δικαιώματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα ή παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή τρίτων.
  • Αποτελεί δημοσίευση ή με άλλο τρόπο μετάδοση δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, ακατάλληλου, ψευδούς, παραπλανητικού ή παράνομου υλικού ή πληροφοριών.
  • Περιέχει λογισμικό ή οποιοδήποτε υλικό που αφορά δικαιώματα που προστατεύονται από τη σχετική εθνική ή διεθνή νομοθεσία, όπως ενδεικτικά, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα στην προσωπικότητα και δικαιώματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εξαιρούνται ρητά οι περιπτώσεις εκείνες που ο χρήστης είναι δικαιούχος των δικαιωμάτων αυτών ή έχει πάρει όλες τις απαραίτητες συναινέσεις ή/και άδειες εκμετάλλευσης.
  • Περιέχει ιούς, αλλοιωμένα αρχεία ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, προγράμματα ή αρχεία σχεδιασμένα να καταστρέψουν ή να περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού τρίτων ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν την σελίδα.
  • Μπορεί να διαγράψει από οποιοδήποτε αρχείο που αναρτάται (upload) στην σελίδα ενδείξεις σχετικές με την ταυτότητα του δημιουργού, ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου ή ιδιοκτησίας.
  • Παραπλανεί για την προέλευση λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλου υλικού που περιέχεται σε αρχείο που αναρτάται (upload) στην σελίδα.
  • Αποτελεί υλικό διαφημιστικού περιεχομένου.
  • Προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη, την τιμή και αξιοπρέπεια έναντι Δημόσιας, Διοικητικής ή Εκκλησιαστικής Αρχής ή οποιουδήποτε τρίτου. Επίσης, αφαιρεί περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, ή που αντιτίθεται στις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας ή της δεοντολογίας ή είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές.

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο των σελίδων του ΣΔΕ, συμπεριλαμβανομένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, video, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων και του Λογισμικού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΣΔΕ και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωενωσιακού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τις συγκεκριμένες σελίδες του ΣΔΕ,  χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και μόνο όπου αυτό επιτρέπεται. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις σελίδες του ΣΔΕ και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης  κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα ή οποιουδήποτε είδους άδεια να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου των σελίδων του ΣΔΕ.

Οι σελίδες του ΣΔΕ στις ως άνω πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι δυνατόν να περιέχουν υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων (για παράδειγμα φωτογραφίες, εικόνες, άρθρα, εισαγωγή δεδομένων ή αποσπάσματα/ περιλήψεις), καθώς και συνδέσεις (links) με ιστοσελίδες ιδιοκτησίας τρίτων. Το υλικό και οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται σε ένδειξη εξυπηρέτησης προς τους χρήστες των σελίδων του ΣΔΕ. Ο ΣΔΕ  δεν ελέγχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενο και τις ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους ή τα κείμενα τρίτων που αναφέρονται, είναι προσβάσιμα ή διατίθενται στις σελίδες του ΣΔΕ και ως εκ τούτου δεν προσυπογράφει, χρηματοδοτεί, συνιστά ή με οποιονδήποτε τρόπο δέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τις ιστοσελίδες αυτές ιδιοκτησίας τρίτων είτε των περιεχομένων τους είτε της διαθεσιμότητάς τους. Συγκεκριμένα, ο ΣΔΕ δεν φέρει και δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη που είναι δυνατόν να προκύψει από τον ισχυρισμό ότι το περιεχόμενο ιδιοκτησίας τρίτων (δημοσιευμένο είτε μέσω της παρούσας είτε σε άλλη ιστοσελίδα) παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε προσώπου, ή προκύπτει οποιαδήποτε ευθύνη ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε πληροφορίας ή άποψης που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα ή κείμενο τρίτου προσώπου.