Digital and Interactive Marketing από τον ΙΑΒ Hellas (Interactive Advertising Bureau) & τον AKTO

Τον Μάιο 2016, Digital and Interactive Marketing Month για τον ΙΑΒ και τον ΑΚΤΟ, κορυφαίοι επαγγελματίες του digital και interactive marketing θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες μέσα από τρεις 40ωρους κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων. Παράλληλα, θα διοργανωθεί διεθνής εκπαιδευτική ημερίδα για θέματα ψηφιακού και διαδραστικού Marketing. Οι τρεις κύκλοι σεμιναρίων περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές:

• “All about ad ops, media math & programmatic”
• “Performance, Mobile & Video”
• “Social, creativity and media integration”

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια του DIMAM πληρούν τις προδιαγραφές επιδότησης του προγράμματος ΛΑΕΚ, ενώ οι εργαζόμενοι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν επιπλέον εκπαιδευτικό επίδομα για την κάλυψη των εξόδων τους.

Στα μέλη του ΣΔΕ παρέχεται 20% έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο  http://www.iab.gr/gr/news/lists/news-item/?cid=2&aid=404

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τα μέλη του ΣΔΕ: Ν. Οικονόμου, ne@iab.gr, 210-3318067

“Cause Marketing: Where Profit Meets Purpose”

Η Global Sustain http://globalsustain.org/el, σε συνεργασία με την Ομάδα Σύμπραξις και με την υποστήριξη του ΣΔΕ, πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα Cause Marketing: Where Profit Meets Purpose και ομιλητή τον “Mr. Goodvertising”, Thomas Kolster (http://www.goodvertisingagency.com/).

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να «μυηθούν» στα trends και τα μυστικά του cause marketing μέσα από επιτυχημένα case studies και τεχνικές, που θα παρουσιάσει ο διεθνούς φήμης και κύρους ομιλητής, συγγραφέας και ιδρυτής των “The Goodvertising Agency” και “WhereGoodGrows”, Thomas Kolster.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν έννοιες όπως: η αξία του cause marketing, η ενδυνάμωση της εταιρικής εικόνας και της εικόνας της μάρκας (brand), η ταύτιση στο μυαλό του καταναλωτικού κοινού με την εικόνα της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, καθώς και οι οικονομικές επιδόσεις.

Το ολοήμερο training πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Βασιλείου της Δανίας και απευθύνεται μεταξύ άλλων σε στελέχη εταιρειών που ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και την αειφορία, όπως: Sustainability/CSR managers, Marketing managers, Public Relations managers, Public Affairs managers, Corporate Communications managers.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2016, (9μμ-5μμ) στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο NJV Plaza, στην Πλατεία Συντάγματος

Η τιμή συμμετοχής για τα μέλη του ΣΔΕ ανέρχεται σε 350€- 20% έκπτωση (προ ΦΠΑ). Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε την αίτηση εγγραφής στο email info@globalsustain.org ή στο fax στο +30 210 927 1119. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.

Δηλώστε συμμετοχή

Media Planning

«Θεωρία, Πράξη και Απλοποίηση»

Η ΕΕΔΕ, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, πραγματοποιεί το σεμινάριο Media Planning «Θεωρία, Πράξη και Απλοποίηση», διάρκειας 16 ωρών. Το πρόγραμμα απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και σε νέα στελέχη διαφημιζόμενων που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με επικοινωνιακά προγράμματα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 30 Απριλίου 2015 και στις 5 & 7 Μαΐου 2015, 5-9μμ, στα γραφεία της ΕΕΔΕ

Εισηγητές του προγράμματος είναι οι κ.κ. Γιώργος Κουβαράς, Σύμβουλος Διαφημιστικής Επικοινωνίας/ Media και Φραγκίσκος Μονογυιός, Deputy Ceo & Commercial Director, 24MEDIA Group.

Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη θεωρία και την πρακτική λειτουργία του Media Planning.

Παράλληλα να τους εκπαιδεύσει να αντιλαμβάνονται και να κρίνουν την επιλογή στόχων και στρατηγικής και τη σωστή υλοποίηση ενός Media Plan.

Τα περιεχόμενα του προγράμματος είναι τα εξής:

Λειτουργία, έννοιες και μεγέθη στο media planning
Κοινό – στόχος στην επικοινωνία
Πληροφόρηση και επηρεασμός
Βαθμός γνωριμίας
Μερίδιο αγοράς
Κάλυψη κοινού στόχου
Μέση συχνότητα
Μερίδιο διαφημιστικής δαπάνης (Share Of Spending)
Μερίδιο διαφημιστικής φωνής (Share Of Voice)
Σχέσεις μεταξύ των μεγεθών της επικοινωνίας
Μονάδες μέτρησης των μεγεθών της επικοινωνίας
Τρόποι αξιολόγησης και ισορροπίας μεγεθών
Ορολογία και σημασία των μονάδων μέτρησης(πχ GRPs, OTS, CPT, COST PER GRP, CPR)
Σχέσεις και αντιπαλότητες των μεγεθών
Στόχοι και στρατηγική media planning
Εκτίμηση, εφαρμογή, αξιολόγηση media plan
Media brief, media planning, media auditing
Μέθοδοι προσδιορισμού διαφημιστικής δαπάνης
Μορφές διαφημιστικής εκστρατείας
Σύντομη πειραματική άσκηση
Planning Process
Greek Media Landscape
Global/Local Trends
Media Strategy
Digital Tacticts

Το κόστος για τα μέλη του ΣΔΕ είναι μειωμένο και ανέρχεται σε 350€. Οι εταιρείες μπορούν να καλύψουν το κόστος με το 0,24% της εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν για την ενίσχυση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κ.κ. Γ. Σκορδίλη και Α. Χρόνη, στο τηλ. 210-2112000 (εσωτ. 609 & 610) ή στο open-seminars@eede.gr, αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

MEDIAPLANNING

Γενικές πληροφορίες – Πατήστε εδώ

Δήλωση συμμετοχής – Πατήστε εδώ

 

Επανάληψη σεμιναρίου Media Planning: 16, 18, 23 & 25 Ιουνίου 2015.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, το σεμινάριο Media Planning «Θεωρία, Πράξη και Απλοποίηση», που πραγματοποιήθηκε από την ΕΔΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, στις 28 & 30 Απριλίου 2015 και στις 5 & 7 Μαΐου 2015, θα επαναληφθεί στις 16, 18, 23 & 25 Ιουνίου 2015, στα γραφεία της ΕΕΔΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι εισηγητές του προγράμματος είναι οι κ.κ. Γιώργος Κουβαράς, Σύμβουλος Διαφημιστικής Επικοινωνίας/ Media και Φραγκίσκος Μονογυιός, Deputy Ceo & Commercial Director, 24MEDIA Group.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του ΣΔΕ είναι και πάλι μειωμένο και ανέρχεται σε 350€. Οι εταιρείες μπορούν να καλύψουν το κόστος με το 0,24% της εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν για την ενίσχυση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κ.κ. Γ. Σκορδίλη και Α. Χρόνη, στο τηλ. 210-2112000 (εσωτ. 609 & 610) ή στο open-seminars@eede.gr, αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ

Επανάληψη σεμιναρίου Media Planning: 11, 13, 18 & 20 Απριλίου 2016.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, το σεμινάριο Media Planning «Θεωρία, Πράξη και Απλοποίηση», που πραγματοποιήθηκε από την ΕΔΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, θα επαναληφθεί στις 11, 13, 18 και 20 Απριλίου 2016, στα γραφεία της ΕΕΔΕ.
Υπενθυμίζουμε ότι εισηγητές του προγράμματος είναι οι κ.κ. Γιώργος Κουβαράς, Σύμβουλος Διαφημιστικής Επικοινωνίας/ Media και Τάσος Αργυρός, Sales Director, Huffington Post Greece.
Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του ΣΔΕ είναι και πάλι μειωμένο και ανέρχεται σε 350€.
Οι εταιρείες μπορούν να καλύψουν το κόστος με το 0,24% της εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν για την ενίσχυση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κ.κ. Γ. Σκορδίλη και Α. Χρόνη, στο τηλ. 210-2112000 (εσωτ. *609 & *610) ή στο open-seminars@eede.gr, αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ.

Media_Planning_Seminar

The PR Specialist Course

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η ενεργοποίηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου, είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους διαφημιζόμενους όσο και για τις εταιρείες επικοινωνίας.

Το “The PR Specialist Course” είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση και την ανάδειξη των δεξιοτήτων νέων στελεχών των δημοσίων σχέσεων.

Η εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία θεσμοθετήθηκε το 2010 από την ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης Επικοινωνίας) και αποτελεί την πρώτη μεγάλη δράση ενίσχυσης του κύρους του κλάδου των δημοσίων σχέσεων.

Απο το 2013, ο ΣΔΕ συνεργάζεται με το πρόγραμμα.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η προώθηση και καθιέρωση υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών στην ελληνική αγορά για τους νέους επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων, στο πλαίσιο της δημιουργίας όλων εκείνων των προϋποθέσεων που οδηγούν στην ενίσχυση και εδραίωση του κλάδου σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής δράσης αλλά και στην προώθηση και καθιέρωση υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών στην ελληνική αγορά.
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 9 εκπαιδευτικές ενότητες (courses), διάρκειας 3 ωρών.

  • Στην κάθε ενότητα διδάσκουν 2 καταξιωμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν το εκάστοτε θέμα, καλύπτοντας με μεγάλη έμφαση και πρακτική ενημέρωση τα ερωτήματα που προκύπτουν πάνω στη δουλειά και μεταλαμπαδεύουν σε στελέχη των agencies ή των διαφημιζομένων που έχουν μέχρι 2 χρόνια επαγγελματική εμπειρία, hands on παραστάσεις και εμπειρίες από τις διαφορετικές λειτουργίες του PR.
  • Δεδομένου ότι αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος (8 άτομα από τους Διαφημιζομένους και 8 από τα agencies), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση του Προγράμματος θα παραλάβουν και το «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης», με την προϋπόθεση ότι θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τις 7 από τις 9 ενότητες.
  • Η συμμετοχή για τα μέλη του ΣΔΕ και της ΕΔΕΕ είναι 175€ και για τα μη μέλη ΣΔΕ-ΕΔΕΕ 350€.

* Το εν λόγω Πιστοποιητικό Παρακολούθησης δεν αποτελεί υπό καμία έννοια τίτλο σπουδών ή επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

2ο The PR Specialist Course

O ΣΔΕ είναι, για δεύτερη χρονιά, συνδιοργανωτής του Προγράμματος “The PR Specialist Course”, το οποίο θεσμοθέτησε η ΕΔΕΕ το 2010.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο με 9 εκπαιδευτικές ενότητες, διάρκειας 3 ωρών η κάθε μία, Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη με 1-2 χρόνια προϋπηρεσία, σε διαφημιζόμενο ή σε agency.

Στην κάθε ενότητα διδάσκουν 2 καταξιωμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά το εκάστοτε θέμα και οι οποίοι καλύπτουν με μεγάλη έμφαση και πρακτική ενημέρωση, τα ερωτήματα που προκύπτουν πάνω στη δουλειά, ενώ μεταλαμπαδεύουν επαγγελματική εμπειρία, hands on παραστάσεις και εμπειρίες από τις διαφορετικές λειτουργίες του PR.

Η συμμετοχή για τα μέλη του ΣΔΕ και της ΕΔΕΕ είναι 175€ και για τα μη μέλη ΣΔΕ-ΕΔΕΕ 350€.

Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, θα παραλάβουν «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης», με την προϋπόθεση ότι θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 7 από τις 9 ενότητες.

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος (8 άτομα από τους Διαφημιζομένους και 8 από τις διαφημιστικές εταιρείες), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δώστε στους νέους επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων που εργάζονται στην εταιρεία σας την ευκαιρία να ενισχύσουν την εκπαίδευσή τους μέσα από ένα σεμινάριο που στοχεύει στην καθιέρωση υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών στην ελληνική αγορά και που πραγματοποιείται με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ονοματεπώνυμο, θέση, εταιρία, τηλέφωνο και e-mail στο Elena@edee.gr, υπ’ όψιν κας Έλενας Τσιλίκα.

PR_specialist_course_ktx2014_final