Sustainability Forum 9 Οκτωβρίου 2020

Sustainability Forum 2020

 

Η Global Sustain διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το «Sustainability Forum 2020: A training, networking and professional development event»

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα events για την Βιωσιμότητα. Και η φετινή διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στις 9 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΔΕ.

Πρόκειται για μία διαδραστική συνάντηση με στόχο την εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και το networking. Σημαντικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν τα νεότερα insights για θέματα βιωσιμότητας και θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρία.

Το Forum, λόγω των ειδικών πρωτοκόλλων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή (phygital). Θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις στο χώρο διεξαγωγής του forum (NJV Athens Plaza Hotel), ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα sessions μέσω live streaming, έχοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από την ειδική πλατφόρμα. Το φετινό Sustainability Forum θα είναι και paperless!

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% σε κάθε κατηγορία συμμετοχής:

 • Στη physical συμμετοχή, early bird ή κανονική
 • Στη συμμετοχή μέσω live streaming, early bird ή κανονική

Δείτε τις τιμές (πριν την ειδική έκπτωση για τα μέλη μας) εδώ

Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση, κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να επιλέξετε το πεδίο “Single Full Registration Fee” ή “Live Streaming” αντίστοιχα και στη συνέχεια στο πεδίο “Comment or Message” να συμπληρώσετε “…...

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες για το forum μπορείτε να βρείτε εδώ

2nd Diversity in Business Conference 25 Σεπτεμβρίου 2020

2nd Diversity in Business Conference 2020

 

Η Boussias Communications διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το «Diversity in Business Conference». Η φετινή διοργάνωση, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο & Live Online – Interactive, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΔΕ.

Διεθνείς ομιλητές και θεσμικοί παράγοντες από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρουσιάσουν εξελίξεις και παραδείγματα από την παγκόσμια πραγματικότητα και Έλληνες θεσμικοί Εκπρόσωποι και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων θα αναδείξουν θέματα που αφορούν στη χώρα μας. Με βάση τη νομοθεσία της ΕΕ, που ορίζει ότι η διαφορετικότητα περιλαμβάνει 6 διαστάσεις, (ηλικία, αναπηρία, πολιτισμός, φύλο, θρήσκευμα, γενετήσιος προσανατολισμός) θα αναδειχθούν το πλέον επίκαιρα για τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, θα δοθούν απαντήσεις και στα εξής ερωτήματα:

 • Με ποιο τρόπο ωφελούνται οι οργανισμοί από την προαγωγή και διαχείριση της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας;
 • Με ποιους τρόπους εφαρμόζεται η αρχή των ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των εταιρικών διαδικασιών;
 • Πώς μπορεί μια επιχείρηση να καλλιεργήσει την γνώση, αλλά και να συμβάλει στη διαχείριση της πολυπολιτισμικότητας και της ενσωμάτωσης;
 • Πώς πρακτικά περιορίζονται οι διακρίσεις και η κοινωνική ανισότητα εντός του χώρου εργασίας, με προεκτάσεις την ευρύτερη κοινωνία;
 • Ποια είναι τα εργαλεία κατάρτισης και επαγγελματικής εξέλιξης για τα στελέχη που φέρουν την ευθύνη διάδοσης και επιτυχούς υλοποίησης της στρατηγικής διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης;

Το συνέδριο, λόγω των ειδικών πρωτοκόλλων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή (hybrid). Το συνέδριο θα συνδυάσει τη φυσική παρουσία με την ψηφιακή (virtual) μετάδοση. Θα λάβει χώρα σε φυσικό και «ψηφιακό» χώρο ταυτόχρονα. Σε τέτοιου είδους συνέδρια, συμμετέχουν ομιλητές, κοινό και χορηγοί εξίσου με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως.

 

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση στην ισχύουσα τιμή.

Για να λάβετε την ειδική τιμή μέλους ΣΔΕ, κατά την εγγραφή σας μέσω eventora και στο πεδίο «Κωδικός κουπονιού» θα συμπληρώσετε την λέξη….ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ

Programmatic Advertising Conference, 26 Ιουνίου 2020

Programmatic Advertising Conference 2020

 

Το Marketing Week διοργανώνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, σε virtual περιβάλλον, το Programmatic Advertising Conference 2020. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.

Το συνέδριο θα εξετάσει σειρά επιμέρους ζητημάτων που απασχολούν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές της αλυσίδας επικοινωνίας (διαφημιζόμενοι, ad/ media/digital agencies, publishers/broadcasters, πάροχοι τεχνολογίας) όπως ενδεικτικά:

 • την αλλαγή ρόλων στο media value chain και την ανακατανομή ενεργειών ανάμεσα σε διαφημιζόμενους, agencies και content providers.
 • τις κρίσιμες επερχόμενες αλλαγές στον τρόπο ταυτοποίησης των χρηστών καθώς τόσο το νομικό πλαίσιο, όσο και οι πρακτικές των browsers αποδυναμώνουν τα third party cookies.
 • το υπόδειγμα (όπως σε κάποιες πιο προηγμένες αγορές) ενός Κώδικα Δεοντολογίας για την αγορά που θα δεσμεύει brands, agencies, tech providers και publishers.
 • την αυξανόμενη χρήση και επιρροή του data driven creative, δηλαδή τη δυναμική ένθεση διαφορετικού μηνύματος ανάλογα με το προφίλ του χρήστη.
 • την ποιότητα του διαφημιστικού περιβάλλοντος και την αξιολόγηση των εναλλακτικών λύσεων στη βάση καίριων παραμέτρων, όπως το brand safety, το viewability και το ad fraud.

Για να λάβετε την ειδική τιμή μέλους ΣΔΕ, κατά την εγγραφή σας μέσω eventora, επιλέξτε το πεδίο «Conference Ticket (για Μέλη ΣΔΕ)».

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ

Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, 22 & 23 Ιουνίου 2020

7Ο Πανόραμα Δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας “Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, VII

 

Το Marketing Week διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, σε virtual περιβάλλον, το πανόραμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παρουσιάζει για άλλη μία φορά τις κορυφαίες δράσεις της Ελληνικής αγοράς.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του φορέα που, πρωτοπορώντας, θεσμοθέτησε το 2000 τα Αριστεία, τα πρώτα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα και που, 20 χρόνια μετά, παραμένει  πιστός στο όραμα για επιχειρήσεις κοινωνικά υπεύθυνες και βιώσιμες.

Το συνέδριο χαρτογραφεί κάθε χρόνο το τοπίο της ΕΚΕ στην Ελλάδα, καθώς από το βήμα του παρουσιάζονται ενέργειες σημαντικού αριθμού εταιριών, από διαφορετικούς τομείς του επιχειρείν. Στο φετινό συνέδριο, στελέχη από -τουλάχιστον- 35 εταιρείες θα βρεθούν στη σκηνή για να μοιραστούν με το κοινό τη στρατηγική πίσω από κάθε δράση, τον τρόπο υλοποίησης και, φυσικά, τα αποτελέσματα που έφεραν οι δράσεις για τις ωφελούμενες πλευρές.

Για να λάβετε την ειδική τιμή μέλους ΣΔΕ, κατά την εγγραφή σας μέσω eventora, επιλέξτε το πεδίο «Conference Ticket for members of Hellenic Advertisers Association».

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ

WEBINAR - Client-agency performance evaluations: the agency view” , 26 Μαίου 2020

“Client-agency performance evaluations: the agency view”

 

Webinar

Τρίτη 26 Μαΐου, 4:00-5:00μμ.

H σχέση διαφημιζόμενου-agency είναι εξαιρετικά σημαντική, τόσο για τις δύο πλευρές, όσο και για την επίτευξη του κοινού τους στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία των brands. Και γίνεται ακόμα πιο σημαντική σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε. Αξίζει λοιπόν να επενδύσει κανείς χρόνο και κόπο για να την κάνει να “δουλέψει” όσο καλύτερα γίνεται.

Στο 3ο Breakfast Session ΣΔΕ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2019, ξεκινήσαμε τη συζήτηση για την εξέλιξη των μοντέλων συνεργασίας διαφημιζομένων & agencies. Η αξιολόγηση είναι το επόμενο βήμα, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της σχέσης διαφημιζομένων & agencies. Ενώ όμως πολλά έχουν γραφτεί για την αξιολόγηση από την πλευρά των διαφημιζομένων, δεν ισχύει το ίδιο για την πλευρά των agencies και τη δική τους οπτική για το θέμα.

Η WFA σε συνεργασία με την Decideware, προσέγγισε 60 executives από 36 agencies, που μοιράστηκαν γενναιόδωρα την εμπειρία τους σε σχέση με τα προγράμματα αξιολόγησης της απόδοσης των agencies που χρησιμοποιούν οι διαφημιζόμενοι.

Στη διάρκεια του webinar που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την WFA, o Steven Wales, Chief Revenue Officer της Decideware θα παρουσιάσει τα κύρια ευρήματα της έρευνας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

 • Κυριότερες αντιλήψεις των agencies για τα προγράμματα αξιολόγησης της σχέσης διαφημιζόμενου-agency
 • Τα σημαντικότερα και τα λιγότερο σημαντικά KPIs μιας αξιολόγησης, όπως τα βλέπουν τα agencies.
 • 10 προτάσεις για ένα πετυχημένο μοντέλο αξιολόγησης της σχέσης διαφημιζόμενου- agency

Virtual Session “Advertising in (a) Crisis: impact, consequences and recovery”, 30 Απριλίου 2020

Virtual Session “Advertising in (a) Crisis: impact, consequences and recovery” υπό την αιγίδα του ΣΔΕ

 

Βρισκόμαστε, με τα σημερινά δεδομένα, λίγο πριν τη 2η φάση της κρίσης που επήλθε λόγω του COVID-19 και το 1ο virtual session του Marketing Week είναι γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, το 1ο virtual session του οικοσυστήματος της επικοινωνίας, με τίτλο: “Advertising in (a) Crisis: impact, consequences and recovery

Για πρώτη φορά, ένας κορυφαίος διεθνής αναλυτής μαζί με ανώτατα στελέχη διαφημιζομένων, agencies, Μέσων και παρόχων τεχνολογίας, συζητούν, δίνουν απαντήσεις και μοιράζονται σκέψεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα της κρίσης.

Ομιλητής:

 • Daniel Knapp, Chief Economist, IAB Europe

Panel discussion:

 • Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing & Customer Officer, Dixons South East Europe – Kotsovolos
 • Nίκος Σύμπουρας, CEO, Tempo OMD Hellas
 • Κάρολος Αλκαλάι, General Manager, Star
 • Οδυσσέας Ντότσικας, Founder & CEO, TDG

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Chairman Emeritus, IAB Europe

Θέματα συζήτησης:

 • Projected impact of the crisis on ad spend in different media
 • Effect on digital ad spend and redistribution by channel (search,social, display, video, mobile, connected TV)
 • Consequences for different sectors of the advertising value chainand emerging new structures / models
 • The path to recovery: brands, agencies and publishers

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%. Για να λάβετε την ειδική τιμή μέλους ΣΔΕ, κατά την εγγραφή σας μέσω eventora, θα πρέπει να επιλέξετε το πεδίο “Conference Ticket for Members of Hellenic Advertisers Association – Advertising in (a) Crisis: impact, consequences and recovery”, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ / Καταχώριση Ομιλητή / Καταχώριση Πάνελ 

Για θέματα εγγραφών κ. Θανάσης Κωνσταντόπουλος, tkonstantopoulos@boussias.com / 698 3210122

TV & Video Conference, 15 Νοεμβρίου 2019

TV & Video Conference 2019, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου και θα εστιάσει στις πρόσφατες τάσεις και νέες βέλτιστες πρακτικές

Με κεντρικό θέμα “(new) Rules of Engagement”, δηλαδή τα νέα δεδομένα στην αγορά της Τηλεόρασης και του Digital Video, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το TV & Video Conference (www.tvandvideoconference.gr), με πληθώρα διακεκριμένων ξένων keynote ομιλητών που θα δώσουν στο στίγμα των διεθνών εξελίξεων αλλά και παρεμβάσεις (ομιλίες και συζητήσεις πάνελ) με ανώτατα στελέχη της εγχώριας αγοράς τα οποία θα επικεντρωθούν περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα.  Τα βασικά ζητήματα που θα εξετάσει το συνέδριο είναι:

 • Τηλεοπτική διαφήμιση : τάσεις και νέα δεδομένα, καινοτομία, digital video συνέργειες
 • Παραγωγή, διάθεση και κατανάλωση οπτικοακουστικού περιεχομένου: οι τελευταίες εξελίξεις, οι συγκλίσεις και τα βασικά ΚΡΙs
 • Ψηφιακή αγορά: ανταγωνισμός καναλιών, pure plays και διεθνών παικτών για μερίδιο δαπάνης. Δημιουργικότητα, κάλυψη και κόστος.
 • Mutiscreen distribution & attribution: μετρήσεις, απαραίτητες δεξιότητες και τεχνολογική υποδομή.
 • Addressable TV: θεωρία και πράξη

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

The Big Brand Theory , 7 Νοεμβρίου 2019

Τα data είναι χρυσός, για όποιον μπορεί να τα μετατρέψει σε insights για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης στρατηγικής. Το συνέδριο The Big Brand Theory το διοργανώνει η Boussias Conferences, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, στις 7 Νοεμβρίου 2019, στο Maroussi Plaza, εστιάζει στο Data-driven Marketing και φέρνει τα data στο προσκήνιο, αποδεικνύοντας ότι αφορούν πια όλους τους επαγγελματίες στον χώρο του Marketing: Planners, Strategists, Creatives, Copywriters, CMOs, Digital Marketers, Ecommerce Managers, Social Media Specialists, Business Developers, PR Experts.

Έλληνες και ξένοι marketing strategists από πρωτοπόρες εταιρείες όπως οι Burger King και Uber, αναλαμβάνουν να αναλύσουν τη θεωρία, μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες για να μπορέσετε, όποια και αν είναι η ειδικότητά σας, να ωφεληθείτε από τη σωστή ανάλυση και αξιοποίηση των data.

Ειδικά για τα μέλη μας, εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% επί του κόστους κάθε τύπου εισιτηρίου (μεμονωμένο, πακέτο 3 συμμετοχών, πακέτο 5 συμμετοχών). Δείτε αναλυτικά το κόστος στο https://www.eventora.com/el/Events/bigbrandtheory-2019

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο https://www.bigbrandtheory.gr/

Sustainability Forum 2019 , 4 Οκτωβρίου 2019

Η Global Sustain (http://sustainabilityforum.gr/), με την υποστήριξη του ΣΔΕ, διοργανώνει στις 4 Οκτωβρίου 2019, το Sustainability Forum 2019: A training, networking and professional development event.

Πρόκειται για μία συνάντηση με στόχο την εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και το networking που πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά.

Στο Forum θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας, όπως Annick Boyen Unilever, Anuj Saush The Conference Board, Mark Tulay CECP, Adam Richards Social Value UK, Matthew Patsky Trillium Asset Management, Μιχάλης Σπανός Global Sustain, Heather Morgan AECOM, Brian Kellogg AGC, Ντέπη Τζιμέα Όμιλος ΟΤΕ, οι οποίοι μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στο Electra Palace, N. Νικοδήμου 18-20, Αθήνα και είναι ολοήμερο (8πμ-7μμ).

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στην ισχύουσα τιμή. Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό (special code) SC19, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://sustainabilityforum.gr/registration/.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

Programmatic Advertising Conference , 5 Απριλίου 2019

Η Boussias Conferences, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, πραγματοποιεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, στο Maroussi Plaza, το Programmatic Advertising Conference 2019.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα εξετάσει σειρά επιμέρους ζητημάτων που απασχολούν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές της αλυσίδας επικοινωνίας (διαφημιζόμενοι, ad/ media/digital agencies, publishers/broadcasters, πάροχοι τεχνολογίας) όπως:

 • την αλλαγή ρόλων στο media value chain και την ανακατανομή ενεργειών ανάμεσα σε διαφημιζόμενους, agencies και content providers.
 • τις επενδυτικές προτεραιότητες, τόσο σε τεχνολογική υποδομή και εργαλεία, όσο και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
 • τις τελευταίες μεταβολές στη στρατηγική των εκδοτών, τόσο σε ότι αφορά στη μορφή των marketplaces (Open vs Private, RTB vs Direct) και τις συμμαχίες, όσο και τον τρόπο πώλησης (e.g. header bidding).
 • τις εξελίξεις στη διάσταση της στόχευσης, αλλά και το οριακό κόστος που ενδεχομένως συνεπάγεται, καθώς και τις καινούργιες δυνατότητες στα data analytics.
 • τις διαφορές που πιθανόν προκύπτουν στο programmatic trading στις νέες αγορές του mobile, αλλά και του video
 • την αυξανόμενη χρήση και επιρροή του data driven creative, δηλαδή τη δυναμική ένθεση διαφορετικού μηνύματος ανάλογα με το προφίλ του χρήστη.
 • τις επερχόμενες αλλαγές στη διάσταση του viewability, καθώς brands, agencies, technology providers και publishers αναζητούν νέες λύσεις και ισορροπίες.
 • Την ποιότητα του διαφημιστικού περιβάλλοντος και την αξιολόγηση των εναλλακτικών λύσεων, στη βάση καίριων παραμέτρων όπως το brand safety και το ad fraud.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι Daniel Knapp Chief Economist, IAB Europe, Sebastien Noel Managing Director/Programmatic, Ad tech & Monetization, Le Monde, Gawain Owen Digital Strategy Director, Jellyfish Online Marketing, Edward Bray Head of Programmatic Trading & Sales, Guardian News & Media, Παναγιώτης Αθανάσαινας Strategic Media & Connections/Insights Senior Manager, The Coca-Cola Company, Oscar Lopez Senior Audience Data & Business Analyst, El Pais.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  εδώ

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας διαμορφώνεται σε 225€ (250€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ.

Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό sde10 ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαρία Γαβριλάκη, Τ: 694 677 7954, Ε: mgavrilaki@boussias.com

«GDPR for Marketers», 29 Μαρτίου 2019

Η Boussias Communications, με την υποστήριξη του ΣΔΕ, διοργανώνει στις 29 Μαρτίου 2019, στο Domotel Kastri, το Συνέδριο «GDPR for Marketers 2019: The Future of Digital Marketing in a Data-Privacy Era». Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%.

Το GDPR for Marketers διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά με σκοπό τη μετάδοση γνώσης και την πληροφόρηση για τα νέα δεδομένα μετά την επίσημη εφαρμογή του GDPR, καθώς και τις αναμενόμενες εξελίξεις από την ενδεχόμενη ψήφιση του ePrivacy κι άλλων πιο τιμωρητικών νόμων και προσεγγίσεων όσον αφορά στα δεδομένα των καταναλωτών/πελατών.

Στο πλαίσιο εργασιών του συνεδρίου θα δοθούν απαντήσεις και βέλτιστες πρακτικές για τη διηνεκή πρόκληση του GDPR, καθώς και τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις που επηρεάζουν τις διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα του marketing & της διαφήμισης.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν Διεθνείς και Έλληνες ομιλητές όπως: Richard Robinson Chief Commercial Officer Data Practitioners (DPL), David McQueen Johnston Digital Director at Miller Harris Perfumer London, UK, Katherine Pay Head Consultant, Holistic Email Marketing, Johnny Ryan Chief Policy & Industry Relations Officer at Brave Software, Zach Thornton External Affairs Manager, Direct Marketing Association UK, Γιώργος Βαρέλογλου Managing Partner, REBORRN, Παναγιώτης Παπαχατζής, Strategy and Communications Advisor, Red Wolf, Σπύρος Τάσσης Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Ιδιωτικότητα.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%, έτσι το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται σε 225€ (250€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ.

Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό: SDE ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήτε με τον κ. Κωσταντίνο Τσαντά, 210-6617777 (εσωτ. 156), ktsantas@boussias.com

Business Ethics Conference, 14 Νοεμβρίου 2018

Η Boussias Conferences, με την αιγίδα του ΣΔΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Radisson Blu Park Hotel(αίθουσα Silver Forest), το Business Ethics Conference 2018.

Το συνέδριο θα αναδείξει τη σημασία της επιχειρηματικής ηθικής και υπευθυνότητας για τη διασφάλιση της επιχειρηματικής βιωσιμότητας και επιτυχίας και θα αναλύσει τις οικονομικές και διοικητικές επιπτώσεις των ηθικών, υπεύθυνων και βιώσιμων επιχειρηματικών αποφάσεων και δράσεων. Μέσα από παρουσιάσεις διεθνών και Ελλήνων experts και practitioners το συνέδριο θα εστιάσει σε θέματα όπως:
– Τι περιλαμβάνει και πώς μπορεί να επιτευχθεί η επιχειρηματική ηθική στην πράξη
– Η συμβολή της δεοντολογίας και της υπευθυνότητας στην εταιρική απόδοση
– Η επιρροή των business ethics στη συμπεριφορά εταιρειών, εργαζομένων και καταναλωτών
– Επιχειρηματική ηθική, εταιρική υπευθυνότητα και βιώσιμη ανάπτυξη
– Επιχειρηματική ηθική, οργανωτική δομή και εταιρική διακυβέρνηση
– Ethical Leadership
– Κανονιστικά πλαίσια, συμμόρφωση και επιχειρηματική ηθική
– Στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές

Ο ΣΔΕ οραματίζεται επιχειρήσεις που διαδραματίζουν έναν πολύ ευρύτερο ρόλο στην κοινωνία, ένα ρόλο που ξεπερνά την απλή επιχειρηματική δραστηριότητα. Πιστός στο όραμα αυτό θεσμοθέτησε το 2000 τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας τα οποία συνεχίζει να υλοποιεί με συνέπεια. Από τότε, κάθε διοργάνωση, πηγαίνει την Εταιρική Υπευθυνότητα ένα βήμα μπροστά.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%. Εισάγετε τον κωδικό κωδικό SDE10 στην περιοχή «Κωδικός Κουπονιού» εδώ.
Η έκπτωση ισχύει και στα διαθέσιμα πακέτα του συνεδρίου (2+1 δώρο) & (3+2 δώρο).

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Media RοI Forum 2018, 15 Νοεμβρίου 2018

Το Media ROI Forum 2018 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, στις 15 Νοεμβρίου 2018, στο Gran Hayatt http://www.ediaroiforum.gr/

Πρόκειται για συνάντηση κορυφής της ελληνικής αγοράς Media & Marketing που πραγματοποιείται ανά διετία με τη συμμετοχή ανώτατων και ανώτερων στελεχών από Media Agencies, Clients & Brands, Publishers & Broadcasters, Ad και Digital Agencies και Solutions Providers (Tech, Measurement, κ.λπ.).

Η ατζέντα του συνεδρίου περιλαμβάνει σειρά ζωτικών ζητημάτων τόσο για τον κλάδο των Media Agencies όσο και για τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας, όπως:οι αλλαγές στις προτιμήσεις των πελατών και στις πρακτικές τους, οι απαραίτητες νέες δεξιότητες των Media Agencies και οι επενδυτικές προτεραιότητες, οι μεταβολές στη μετρησιμότητα του RoI και τα νέα εργαλεία, ο ρόλος των data στη GDPR εποχή, η σύγκλιση creative & media και οι εξελίξεις στο data driven creativity, οι νέες σχέσεις με τα Μέσα Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, η συνύπαρξη ή ο ανταγωνισμός με Platforms, MarTech providers και Publisher Content Studios και τέλος, καίρια, o ρόλος του brand trustee και ο στόχος του personalization@scale.

Ανάμεσα στους ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει βρίσκονται κορυφαίοι διεθνείς keynote ομιλητές από τα πέντε παγκόσμια δίκτυα, όπως ο Guy Marks, CEO, OMD EMEA, ο Thomas Le Thierry d’Ennequin, Global President, Vizeum, ο John Wittesaele, President EMEA, Xaxis / WPP και ο Glen Parker, Chief Insight Officer, UM EMEA.

Το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση.

Programmatic Advertising Conference, 27 Απριλίου 2018

Η Boussias Conferences, με την αιγίδα του ΣΔΕ, πραγματοποιεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το Programmatic Advertising Conference 2018.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις αλλά και σε νέες υπηρεσίες και αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το “buy side” (brands & agencies) όσο και από το “sell side” (publishers & platforms).

Παράλληλα, θα εξετάσει ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων, δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως το viewability και brand safety.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς και ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μεταφέρουν την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για marketers, agencies και publishers στην Ελλάδα.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι Chris Clarke, Chief Creative Officer / International, DigitasLBi, Simon Halstead, Chairman of Programmatic Committee, IAB Europe, Lei Sorvisto, Audience & Brand Director, Autotrader UK, Emma Burnham, Head of Biddable Media, iCrossing UK, Filippo Davanzo, Head of Digital Business and Marketing, La Repubblica / La Stampa.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.programmatic.gr

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον Στέλιο Κιοσσέ T: 210-6617777 (εσωτ. 149) Ε: skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

5o Πανόραμα Δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη», 20 Απριλίου 2018

Το Marketing Week διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, στις 20 Απριλίου 2018, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη».

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του φορέα που, πρωτοπορώντας, θεσμοθέτησε το 2000 τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας, γιατί είχε οραματιστεί επιχειρήσεις που διαδραματίζουν έναν πολύ ευρύτερο ρόλο στην κοινωνία, έναν ρόλο που ξεπερνά την απλή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στελέχη από πολλούς διαφορετικούς κλάδους θα παρουσιάσουν προγράμματα των εταιρειών που εκπροσωπούν στον τομέα της ΕΚΕ. Μέχρι στιγμής στο πανόραμα συμμετέχουν:
• Δημήτρης Αγραφιώτης, Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez
• Έλενα Αποστολοπούλου, Communications & Patients Alliances Manager, PFIZER HELLAS
• Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος Κέντρου Αειφορίας (CSE), Αντιπρόεδρος, Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CRI)
• Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου, Corporate Communications Manager, ΔΕΛΤΑ
• Κωνσταντίνος Γκορτζής, Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας, Groupama Ασφαλιστική
• Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Υπεύθυνη Τμήματος ΕΚΕ, LIDL HELLAS
• Χρύσα Ελευθερίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Υπευθυνότητας, Όμιλος INTERAMERICAN
• Μάνος Ιατρέλης, CSR Manager, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
• Νίκος Καμπανόπουλος, General Manager Visa Ελλαδα, Κύπρο & Βουλγαρία, Visa
• Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Wholesale Banking, ΕΚΕ, Χορηγιών και Δημοσίων Σχέσεων, Eurobank
• Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής, Bergmann Kord
• Σύλβια Κουρκουλή, Προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Alpha Bank
• Άννα Μάλτη, Corporate Responsibility Section Manager, OTE Group
• Γιώργος Μαρκεζίνης, Υπεύθυνος Έρευνας, Επικεφαλής Παρατηρητηρίου Εκθέσεων, CSE
• Διονυσία Μάρκου, B2B & Roaming Marketing Communication Senior Manager, OTE Group
• Δημήτρης Α. Μαύρος, Member of the Board, MRB Hellas
• Αλεξία Μαχαίρα, Communication & Sustainability Manager, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
• Χριστόφορος Μητρομάρας, Γενικός Έφορος Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
• Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communications & Marketing, METLIFE
• Γεράσιμος Μονοκρούσος, PR, Marketing & CSR Associate, Νέα Οδός – Κεντρική Οδός
• Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
• Δημήτρης Περικλόπουλος, Διευθυντής Υγείας και Ασφάλειας Τομέα Ελλάδας, A.E. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ
• Ράνια Σεμερτζιάν, Director of PR and Communications & Instructor at the ACT School of Business, Anatolia College
• Μιχάλης Σπανός, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain
• Σοφία Στάμου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
• Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων, WIND Ελλάς
• Κώστας Τσολάκης, Corporate Communications & PR Director, Antenna Group

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%, έτσι το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται έτσι σε 180€ (200€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Εβίνα Μαλανδρή, τηλ.: +30 210 6746568.

Συνέδριο και workshops «GDPR for Marketers 15 & 16 Μαρτίου 2018

Βρισκόμαστε 3 περίπου μήνες πριν την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ ή GDPR) και όπως όλες οι έρευνες δείχνουν, μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων δηλώνουν ότι δε διαθέτουν επαρκή γνώση.

Με σκοπό να μετατρέψουμε τον Κανονισμό από άγχος σε ευκαιρία, σας έχουμε ήδη αποστείλει τον εξειδικευμένο Οδηγό για Marketers της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA).

Συμπληρωματικά, θέσαμε υπό την αιγίδα μας και εξασφαλίσαμε ειδική μειωμένη τιμή για το Συνέδριο «GDPR for Marketers: Turning Data Privacy into a Competitive Advantage» που διοργανώνει το Marketing Week της Boussias Communications στις 15 & 16 Μαρτίου.

Το συνέδριο GDPR for Marketers σας καλεί να γνωρίσετε πώς ο Κανονισμός GDPR και οι επακόλουθες Οδηγίες (όπως το ePrivacy) επηρεάζουν τις διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα του marketing & της διαφήμισης. Ταυτόχρονα, εξηγεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, ώστε όλη η διαδικασία συμμόρφωσης να αξιοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της σχέσης με τον πελάτη, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και παρουσιάσεις.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ξένοι ομιλητές όπως: David Fowler, Head of Compliance and Deliverability – Act-On Software, Oliver Klander, Business Development Director, CA Commercial – Cambridge Analytica, Samuel Profumo, Chief Data Officer, Le Figaro Group, Allan Sørensen, Chairman, IAB Europe’s Policy Committee, IAB Denmark.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο Domotel Kastri, ενώ στις 16 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθούν ειδικά σχεδιασμένα workshops.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%, έτσι το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται σε 225€ (250€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Εβίνα Μαλανδρή, τηλ.: +30 210 6746568.

Social Media Conference 2018, 24 Μαΐου 2018

Το Social Media Conference 2018 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, στις 24 Μαΐου 2018, στην OTEAcademy http://www.socialmediaconference.gr/

Keynote ομιλητής του 8ου στη σειρά Social Media Conference θα είναι ο David Schneider, πολυβραβευμένος Creative Director και σεναριογράφος της ταινίας “The Death of Stalin”.

Μαζί του στην σκηνή του SMC’18 θα βρεθούν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, οι οποίοι θα καταγράψουν τις κυρίαρχες τάσεις, θα παρουσιάσουν καινοτόμα best practices και θα μοιραστούν πρακτικές συμβουλές για την στρατηγική αξιοποίηση των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων: Ben Donkor Director of Research and Insights, We Are Social, Syd Lawrence Co-Founder, The Bot Platform, Emilie Tabor Founder & CMO, Influencer Marketing Agency (IMA), Victor Pineiro, SVP, Social Media, Big Spaceship, Sepideh Dundon, Partner Manager EMEA, LinkedIn, Δημήτριος Κορνιώτης Client Solutions Manager CEE, Facebook, Μαρία Μανωλιούδη Global Marketing Solutions, Facebook

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου. Έτσι, το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται σε 225€ (250€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον κ. Στέλιο Κιοσσέ, τηλ 210 6617 777 (εσωτ. 149), e-mail skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

Programmatic Advertising Conference, 27 Απριλίου 2018

Η Boussias Conferences, με την αιγίδα του ΣΔΕ, πραγματοποιεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το Programmatic Advertising Conference 2018.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις αλλά και σε νέες υπηρεσίες και αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το “buy side” (brands & agencies) όσο και από το “sell side” (publishers & platforms).

Παράλληλα, θα εξετάσει ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων, δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως το viewability και brand safety.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς και ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μεταφέρουν την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για marketers, agencies και publishers στην Ελλάδα.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι Chris Clarke, Chief Creative Officer / International, DigitasLBi, Simon Halstead, Chairman of Programmatic Committee, IAB Europe, Lei Sorvisto, Audience & Brand Director, Autotrader UK, Emma Burnham, Head of Biddable Media, iCrossing UK, Filippo Davanzo, Head of Digital Business and Marketing, La Repubblica / La Stampa.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.programmatic.gr

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον Στέλιο Κιοσσέ T: 210-6617777 (εσωτ. 149) Ε: skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

5o Πανόραμα Δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη», 20 Απριλίου 2018

Το Marketing Week διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, στις 20 Απριλίου 2018, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη».

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του φορέα που, πρωτοπορώντας, θεσμοθέτησε το 2000 τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας, γιατί είχε οραματιστεί επιχειρήσεις που διαδραματίζουν έναν πολύ ευρύτερο ρόλο στην κοινωνία, έναν ρόλο που ξεπερνά την απλή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στελέχη από πολλούς διαφορετικούς κλάδους θα παρουσιάσουν προγράμματα των εταιρειών που εκπροσωπούν στον τομέα της ΕΚΕ. Μέχρι στιγμής στο πανόραμα συμμετέχουν:
• Δημήτρης Αγραφιώτης, Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez
• Έλενα Αποστολοπούλου, Communications & Patients Alliances Manager, PFIZER HELLAS
• Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος Κέντρου Αειφορίας (CSE), Αντιπρόεδρος, Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CRI)
• Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου, Corporate Communications Manager, ΔΕΛΤΑ
• Κωνσταντίνος Γκορτζής, Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας, Groupama Ασφαλιστική
• Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Υπεύθυνη Τμήματος ΕΚΕ, LIDL HELLAS
• Χρύσα Ελευθερίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Υπευθυνότητας, Όμιλος INTERAMERICAN
• Μάνος Ιατρέλης, CSR Manager, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
• Νίκος Καμπανόπουλος, General Manager Visa Ελλαδα, Κύπρο & Βουλγαρία, Visa
• Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Wholesale Banking, ΕΚΕ, Χορηγιών και Δημοσίων Σχέσεων, Eurobank
• Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής, Bergmann Kord
• Σύλβια Κουρκουλή, Προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Alpha Bank
• Άννα Μάλτη, Corporate Responsibility Section Manager, OTE Group
• Γιώργος Μαρκεζίνης, Υπεύθυνος Έρευνας, Επικεφαλής Παρατηρητηρίου Εκθέσεων, CSE
• Διονυσία Μάρκου, B2B & Roaming Marketing Communication Senior Manager, OTE Group
• Δημήτρης Α. Μαύρος, Member of the Board, MRB Hellas
• Αλεξία Μαχαίρα, Communication & Sustainability Manager, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
• Χριστόφορος Μητρομάρας, Γενικός Έφορος Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
• Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communications & Marketing, METLIFE
• Γεράσιμος Μονοκρούσος, PR, Marketing & CSR Associate, Νέα Οδός – Κεντρική Οδός
• Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
• Δημήτρης Περικλόπουλος, Διευθυντής Υγείας και Ασφάλειας Τομέα Ελλάδας, A.E. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ
• Ράνια Σεμερτζιάν, Director of PR and Communications & Instructor at the ACT School of Business, Anatolia College
• Μιχάλης Σπανός, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain
• Σοφία Στάμου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
• Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων, WIND Ελλάς
• Κώστας Τσολάκης, Corporate Communications & PR Director, Antenna Group

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%, έτσι το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται έτσι σε 180€ (200€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Εβίνα Μαλανδρή, τηλ.: +30 210 6746568.

Συνέδριο και workshops «GDPR for Marketers 15 & 16 Μαρτίου 2018

Βρισκόμαστε 3 περίπου μήνες πριν την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ ή GDPR) και όπως όλες οι έρευνες δείχνουν, μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων δηλώνουν ότι δε διαθέτουν επαρκή γνώση.

Με σκοπό να μετατρέψουμε τον Κανονισμό από άγχος σε ευκαιρία, σας έχουμε ήδη αποστείλει τον εξειδικευμένο Οδηγό για Marketers της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA).

Συμπληρωματικά, θέσαμε υπό την αιγίδα μας και εξασφαλίσαμε ειδική μειωμένη τιμή για το Συνέδριο «GDPR for Marketers: Turning Data Privacy into a Competitive Advantage» που διοργανώνει το Marketing Week της Boussias Communications στις 15 & 16 Μαρτίου.

Το συνέδριο GDPR for Marketers σας καλεί να γνωρίσετε πώς ο Κανονισμός GDPR και οι επακόλουθες Οδηγίες (όπως το ePrivacy) επηρεάζουν τις διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα του marketing & της διαφήμισης. Ταυτόχρονα, εξηγεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, ώστε όλη η διαδικασία συμμόρφωσης να αξιοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της σχέσης με τον πελάτη, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και παρουσιάσεις.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ξένοι ομιλητές όπως: David Fowler, Head of Compliance and Deliverability – Act-On Software, Oliver Klander, Business Development Director, CA Commercial – Cambridge Analytica, Samuel Profumo, Chief Data Officer, Le Figaro Group, Allan Sørensen, Chairman, IAB Europe’s Policy Committee, IAB Denmark.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο Domotel Kastri, ενώ στις 16 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθούν ειδικά σχεδιασμένα workshops.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%, έτσι το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται σε 225€ (250€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Εβίνα Μαλανδρή, τηλ.: +30 210 6746568.

TV & Video Conference 2017

Το TV & Video Conference που διοργανώνει ανά διετία το Marketing Week θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, στο Sofitel Athens Airport.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθούν Περιεχόμενο & Διαφήμιση. Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο θα εξετάσει κρίσιμα θέματα, όπως τις τάσεις στην παραγωγή, διάθεση και κατανάλωση οπτικοακουστικού περιεχομένου, τόσο στο είδος και τρόπο χρήσης όσο και στα βασικά ΚΡΙs, καθώς και τις εξελίξεις στην τηλεοπτική διαφήμιση, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας και νέων προϊόντων όσο και στις digital video συνέργειες.

Όλες οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν πάροχοι περιεχομένου (παραδοσιακοί και pure play), agencies και διαφημιζόμενοι, θα συζητηθούν από κορυφαίους ειδήμονες από διεθνείς οργανισμούς, όπως οι Guy Hughes-Wilson Vice-President / Western Europe BBC Advertising, Jorge Papanicolau Product Leader, International Total Audience Measurement Nielsen, Laura Kell Executive Director OMD EMEA, Gerson Barnett Commercial Director EMEA CBS Interactive, Rustam Ziganshin Agency Partner / CEE Facebook, Bertrand Gié Chief Digital Officer Groupe Figaro, Haymi Behar Vice-President / Media & Sales Dogan TV Holdings.

 

Game Changer in Digital Marketing 2017

To 2ο συνέδριο “Game Changer in Digital Marketing” της 24MEDIA, του μεγαλύτερου δικτύου ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ. Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% στο κόστος του συνεδρίου.

To συνέδριο «Game Changer in Digital Marketing» θα παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις στο marketing, την ψηφιακή επικοινωνία και την online διαφήμιση. Θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη και απολύτως σύγχρονη προσέγγιση του digital marketing, περιλαμβάνοντας όλα τα μέσα και εργαλεία, το συνδυασμό μεταξύ τους και την ένταξή τους στους γενικότερους στόχους και στη στρατηγική μιας εταιρείας.

Εγγραφές στο http://gamechanger.gr/digital-marketing-2017/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γεωργία Βλάχου g.vlachou@gamechanger.gr, τηλ. 210 728 9000.

Sustainability Forum 2017

Η Global Sustain (http://globalsustain.org/el), με την υποστήριξη του ΣΔΕ, διοργανώνει στις 5 Οκτωβρίου 2017, το Sustainability Forum – a training, networking and professional development event.

Πρόκειται για μία συνάντηση με στόχο την εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και το networking που πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά.

Στο Forum θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και αειφορίας από οργανισμούς και εταιρίες όπως: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, International Integrated Reporting Council, Schneider Electric, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, Walgreens Boots Alliance, Trillium Asset Management, Atradius Credit Insurance, GRI και S&P Dow Jones Indices, οι οποίοι μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Το φετινό Forum θα καλύψει τα εξής θέματα:
• Στόχοι για το κλίμα και τη βιωσιμότητα μέσω της δημόσιας πολιτικής: Αποκομφοποίηση των ανθρακούχων εκπομπών, κυκλική οικονομία και μετά το COP21
• Ολοκληρωμένη Αναφορά – η λύση στις παγκόσμιες επιχειρηματικές προκλήσεις.
• Η μαγική ικανότητα δημιουργίας βιώσιμης επιχείρησης.
• Πώς η τεχνολογία προτρέπει τη βιωσιμότητα.
• Επαναπροσδιορισμός της ενέργειας με καινοτομία και βιωσιμότητα.
• Εμπειρίες στην Αγορά Πράσινων Ομολόγων – προσθέτει αξία;
• Επιτυχημένη Μελέτη Περίπτωσης – Πώς η Walgreens Boots Alliance έχει ενσωματώσει επιτυχώς τους στόχους SDGs στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
• Στρατηγική βιωσιμότητας από το Α έως το Ω.
• Ηγεσία στην Αειφορία.
• Πιστωτικός Κίνδυνος και Βιωσιμότητα.
• Η καθιέρωση και βελτίωση των εξωτερικών γνωμοδοτικών συμβουλίων για Ανταγωνιστική Αειφορία
• Δείκτες Αειφορίας – Στοιχεία επιτυχίας.

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», στην Αθήνα και είναι ολοήμερο (8πμ-7μμ).

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%. Εάν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου 2017 το κόστος ανέρχεται σε 450€ (500€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό (special code) SDE17 ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://sustainabilityforum.gr/registration/registration-form/

Programmatic Advertising Conference 2017

Η Boussias Conferences, με την αιγίδα του ΣΔΕ, πραγματοποιεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, στο Maroussi Plaza, το Programmatic Advertising Conference 2017. Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και πρόσφατες εξελίξεις αλλά και στις νέες υπηρεσίες και αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το “buy side” (brands & agencies) όσο και από το “sell side” (publishers & platforms).
Παράλληλα, θα εξετάσει ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων, δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως το viewability και brand safety.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, τα οποία θα πλαισιωθούν από ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μιλήσουν για την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για marketers, agencies και publishers στην Ελλάδα.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι Meagan Lopez Global Digital Business Director, The New York Times, Damien Healy Chief Operating Officer EMEA, Xaxis / WPP, Mark Timlin Head of Programmatic, BBC Worldwide, Israel Ruesga Head of Programmatic & Data, El Pais / PRISA, Orpheas Tapanlis Senior Analyst / Global Advertising & AdTech, IHS Markit.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον Στέλιο Κιοσσέ T: 210-6617777 (εσωτ. 149) Ε: skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

Συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη IV 2017

Το Marketing Week διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, στις 23 Φεβρουαρίου 2017, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας «Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη IV».

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του φορέα που, πρωτοπορώντας, θεσμοθέτησε το 2000 τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας, γιατί είχε οραματιστεί επιχειρήσεις που διαδραματίζουν έναν πολύ ευρύτερο ρόλο στην κοινωνία, έναν ρόλο που ξεπερνά την απλή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος συμμετοχής.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι:
• Δημήτρης Α. Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος, MRB Hellas
• Jim Macnamara, Professor of Public Communication, University of Technology Sydney
• Στέφανος Διανέλλος, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων, Ελλάδα-Μάλτα-Κύπρος-Ισραήλ, British American Tobacco Hellas
• Σόνια Μάνεση, Sustainability & Responsibility Project Manager, Diageo
• Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Wholesale Banking, ΕΚΕ, Χορηγιών και Δημοσίων Σχέσεων, Eurobank
• Γιώργος Γαλάνης, Προϊστάμενος ΕΚΕ Ομίλος Μυτιληναίος
• Μαρίνα Πρίφτη, Recruitment & Succession Planning Section Manager Intracom Telecom
• Νικολέττα Λιακοσταύρου, Προϊσταμένη Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
• Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager Goody’s
• Αγγελική Γραμμόζη, Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Beauty Care Retail
• Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Vodafone Ελλάδας
• Έφη Κουτσουρέλη, Πρόεδρος Επιτροπής ΕΚΕ και Αντιπρόεδρος ΔΣ Quest Συμμετοχών ΑΕ
• Σύλβια Κουρκουλή, Προϊσταμένη ΕΚΕ Alpha Bank
• Ράνια Σεμερτζιάν, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Κολλέγιο Ανατόλια
• Αρίστη Τζώνη, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Κοινωνικής Δράσης ΧΑΝΘ
• Γεράσιμος Μονοκρούσος, PR, Marketing & CSR Associate Νέα Οδός – Κεντρική Οδός
• Νεκταρία Μητράκου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Coca-Cola Hellas, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα
• Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestle Ελλάς
• Έλλη Παναγιωτοπούλου, Communications & Corporate Affairs Manager Αθηναϊκή Ζυθοποιία
• Ισιδώρα Μυλωνά, Υπεύθυνη Ελέγχου Διεργασιών και Ανάπτυξης Projects Ζώνης Γάλακτος, ΔΕΛΤΑ
• Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe
• Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Lidl Hellas
• Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communications & Marketing MetLife
• Μίνα Βαλαβάνη, Δ/ντρια Αειφόρων Πρακτικών & Κοινωνικής Ευθύνης ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas
• Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς
• Αννα Πετρίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Επικοινωνίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε.
• Έλενα Αποστολοπούλου, Communications & Patients Alliances Manager Pfizer Hellas
• Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Μουσείου Λούλη
• Χρήστος Λουκάς, Marketing Manager Europa Profil Αλουμίνιο
• Μυρένα Χατζηβασιλείου, Head of Communications Department, Cana Laboratories

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.csrconference.gr/

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Κουτσαβλή, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 129), fax: 210 6617 778, e-mail: vkoutsavlis@boussias.com

MarTech 2017 Conference

Η Boussias Conferences διοργανώνει στις 3 Φεβρουαρίου 2017, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το συνέδριο Martech 2017. Το συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Το Martech ή αλλιώς, η τεχνολογία στο marketing, έχοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, βρίσκει εφαρμογή σε ενέργειες που αξιοποιούν την τεχνολογία για να επιτύχουν τους στόχους και τα αντικείμενα ενός σύγχρονου Marketing σχεδιασμού.

Τα τελευταία χρόνια κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες της διαφήμισης και του marketing επενδύουν στην τεχνολογία, προκαλώντας την ανάδυση του Martech. Στις ΗΠΑ το 75% των ανώτερων στελεχών marketing επενδύουν από τον προϋπολογισμό τους στην τεχνολογία του marketing, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στη Δυτική Ευρώπη είναι ήδη στο 65%.

Είναι η αρχή του τέλους για το marketing όπως το ξέρουμε και η απαρχή ενός transformation με την τεχνολογία ως enabler, με integrated ρόλους για το marketing και το ΙΤ, με προσωποποιημένα και προσωπομετρικά data καταναλωτών και πελατών και με νέα μοντέλα διαδικασιών εργασίας με agile παραμέτρους.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι πρωτοπόροι του Martech Paolo Barbesino, SVP, Head of Digital, CEE Retail, UniCredit, Bank Austria AG, Piotr Golczyk, Marketing Operations Director, Luxoft, Ceri Jones, Senior Marketing Executive Leader, Basware, Daniel Knapp, Senior Director, Advertising, IHS Technology και Ceri Jones, Vice President, Basware.

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον κ. Στ. Κιοσσέ, T: 210 6617 777 (εσωτ. 149), F: 210 6617 778, E: skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

mar tech

Interactive Marketing Conference 2016 – Ειδική τιμή για τα μέλη του ΣΔΕ

Στις 9 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το IMC 16, που διοργανώνεται από το IAB Hellas, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Clare Shaw, International Business Director, Saatchi & Saatchi, Guy Phillipson, CEO, IAB UK, Barbara Topol, Head of Agencies CEE, Facebook, Rustam Ziganshin, Agency Partner CEE, Facebook.
Το IMC είναι το μοναδικό συνέδριο digital marketing στην Ελλάδα που τα τελευταία 13 χρόνια παρακολουθεί και παρουσιάζει τη στρατηγική πίσω από τα tactics, το τρέχον τοπίο και τις τάσεις της digital επικοινωνίας. Με παρουσιάσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους thought leaders, συζητήσεις που αναδεικνύουν ευκαιρίες και τις προκλήσεις του κλάδου και μοναδικές ευκαιρίες networking, το IMC παραμένει το μεγάλο ραντεβού της digital αγοράς με τις σημαντικότερες διεθνείς εξελίξεις.

Κόστος συμμετοχής για τα μέλη του ΣΔΕ:
1η συμμετοχή 200€
Πακέτο 3 συμμετοχών (2+1 δωρεάν) 400€
Πακέτο 5 συμμετοχών (3+2 δωρεάν) 600€
Πακέτο 7 συμμετοχών (4+3 δωρεάν) 800€

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή, επικοινωνήστε με την κα Βίκυ Χαραλάμπους, 210 6617777 (εσωτ. 373), vcharalambous@boussias.com, αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον πολυμορφικό χώρο Προορισμός ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ που βρίσκεται στο παλιό λιθογραφείο της εταιρίας Παπαστράτος στον Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.imc16.gr/

agenda

Media Roi Forum 2016

Στις 25 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το Media ROI Forum 2016, που διοργανώνεται από το Marketing Week και την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.

Στο Media RoI Forum’16 www.mediaroiforum.gr, που λαμβάνει χώρα ανά διετία και εξετάζει τις προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου των Media Agencies, θα παραστούν εκπρόσωποι και των πέντε παγκοσμίων δικτύων media agencies.

Συγκεκριμένα, οι keynote ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι η Nikki Mendonca, President EMEA, OMD, Vittorio Bonori, President, Zenith Global Brand, John Wittesaele, Managing Director EMEA, GroupM Connect, Euan Jarvie, Executive Director, Carat Global και Stefan Burford, Chief Strategy Officer, IPG Mediabrands.

Τα ζητήματα που αναμένεται να αναπτύξουν καλύπτουν σειρά στρατηγικών θεμάτων όπως – ενδεικτικά-, οι νέες απαιτήσεις των πελατών και οι μεταβολές στο μοντέλο συνεργασίας, οι καινούργιες δεξιότητες και δυνατότητες που αποκτήσουν τα Media Agencies, οι επενδυτικές τους προτεραιότητες σε ανθρώπους και τεχνολογία, η σχέση με τις διεθνείς πλατφόρμες και ο αντίκτυπος στα ΜΜΕ και στους παρόχους ποιοτικού πρωτογενούς περιεχομένου.

Οι keynote ομιλίες θα πλαισιωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας με τρεις συζητήσεις πάνελ στις οποίες θα συμμετέχουν ανώτατα στελέχη ελληνικών Media Agencies. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Athenaeum Intercontinental.

The Media Roi Forum

Φόρμα συμμετοχής

Sustainability Forum 2016 – Ειδική τιμή για τα μέλη του ΣΔΕ

Η Global Sustain (http://globalsustain.org/el), με την υποστήριξη του ΣΔΕ, διοργανώνει στις 7 Οκτωβρίου 2016, το Sustainability Forum 2016.

Πρόκειται για μία συνάντηση με στόχο την εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και το networking που πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά.

Στο Forum θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας από οργανισμούς όπως: ΟΟΣΑ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, GRI, Πανεπιστήμιο Cambridge, Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, AHC Group, Όμιλος ΟΤΕ, Resilience Guard, Arabesque Partners, Green Diamond, PWC, EY και S&P Dow Jones Indices, οι οποίοι μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Το φετινό Forum θα καλύψει τα εξής θέματα:
– Ο ρόλος των επιχειρήσεων στην αειφορία.
– Αειφόρος καπιταλισμός και δημιουργία κοινής αξίας.
– H διαχείριση της στρατηγικής αειφορίας από τα ανώτερα στελέχη.
– Μέτρηση και αξιολόγηση των οικονομικών πτυχών της δημιουργίας αξίας.
– Οι Στόχοι Αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών (SDG compass).
– Αειφόρος παραγωγή και κατανάλωση.
– Δείκτης Αειφορίας Dow Jones Sustainability Index.
– Προσαρμοστικότητα και στρατηγική public affairs για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης.
– IT και αειφορία.
– Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη υπό το πρίσμα των χρηματοοικονομικών οργανισμών.
– Μέτρηση και διαχείριση της συνολικής επίπτωσης (total impact).
– Ενσωμάτωση των στοιχείων ESG (environmental, social & governance) στις επενδυτικές αποφάσεις.
– Ενσωματώνοντας τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τη δημοσίευση μη χρηματοοικονομικών στοιχείων στο εθνικό δίκαιο. Η περίπτωση της Ελλάδας.
– Έρευνα ουσιαστικότητας και διαχείριση επιχειρησιακού κινδύνου

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι και είναι ολοήμερο (8πμ-7μμ).

Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10%. Εάν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μέχρι της 30 Αυγούστου 2016 το κόστος ανέρχεται σε 450€ (500€ – 10% έκπτωση) + ΦΠΑ. Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό (special code) SDE2016, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.
Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://sustainabilityforum.gr/

Συνέδριο “Game Changer in Digital Marketing – Ειδική τιμή για τα μέλη του ΣΔΕ 2016

To 1ο συνέδριο “Game Changer in Digital Marketing” της 24MEDIA, του μεγαλύτερου δικτύου ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ. θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2016, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.
Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% στο κόστος του συνεδρίου. To συνέδριο «Game Changer in Digital Marketing» θα παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις στο marketing, την ψηφιακή επικοινωνία και την online διαφήμιση. Θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη και απολύτως σύγχρονη προσέγγιση του digital marketing, περιλαμβάνοντας όλα τα μέσα και εργαλεία, το συνδυασμό μεταξύ τους
και την ένταξή τους στους γενικότερους στόχους και στη στρατηγική μιας εταιρείας. Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη χρήση του video στη διαφήμιση, το programmatic buying, το content marketing και το native advertising είναι μερικά ακόμα από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι Yael Shafrir, General Manager MENA, Playbuzz, Philip Mitchelson, Marketing Director, Copa90, BigBalls Media, Λευτέρης Πετρούνιας, Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) & Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος για τη digital επικοινωνία της
Νέας Δημοκρατίας, Αίγλη Μπαλαμάτση, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Interweave, Παναγιώτης Βιτάκης, Senior Vice President Operations, Greek Office Head, Persado, Δημήτρης Παπουτσής, Ιδρυτής, Globe One Digital, Ηλίας Σούσης, Head of Agencies and YouTube, Google Greece, Cyprus & Malta, Ζήσης Μπέλλας, CCO, Pollfish, Τάσος Σπανίδης, CEO, Generation Y.

Εγγραφές στο www.gamechanger.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γωγώ Βλάχου

g.vlachou@gamechanger.gr, τηλ. 210 728 9000.

Programmatic Advertising Conference – Ειδική τιμή για τα μέλη του ΣΔΕ

Η Boussias Conferences, με την αιγίδα του ΣΔΕ, πραγματοποιεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 το Programmatic Advertising Conference, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.
Για τα μέλη μας εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο κόστος του συνεδρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ενημερώσει όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές για τις εξελίξεις στο χώρο του Programmatic, τις διαθέσιμες υπηρεσίες και τις τάσεις. Στο συνέδριο θα δώσουν το «παρών», ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη από το εξωτερικό που θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα ενασχόλησή τους με το Programmatic Advertising.

Τους ξένους ομιλητές θα πλαισιώσουν εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς, οι οποίοι θα μιλήσουν για την εγχώρια εμπειρία και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για τους Marketers και τους Publishers στην Ελλάδα.
Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι JOE LASZLO- Vice President, Industry Initiatives, ΙΑΒ US, TIM FAIRCLIFF – Chairman, Association of Online Publishers, ALEN NAZARIAN – CTO, SevenOne Media & Adtech GmbH, ProSiebenSat.1, ARNAULD DE SAINT PASTOU, Head of Digital, MPublicité – RégieObs, Groupe Le Monde.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://programmatic.boussiasconferences.gr/
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με την κα Μαρία Γαβριλάκη, τηλ 210 6617 777 (εσωτ. 255), e-mail: mgavrilaki@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

Social Media Conference ’16 – Ειδική έκπτωση για τα μέλη του ΣΔΕ

To Marketing Week διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το δημοφιλέστερο ελληνικό συνέδριο για το Marketing στα Social Media την Παρασκευή 22 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ. Το συνέδριο, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΔΕ. Επιλεγμένοι ομιλητές από το εξωτερικό και γνωστοί εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς θα μεταφέρουν στο κοινό τις επικρατούσες τάσεις, θα δώσουν στρατηγικές συμβουλές για πιο αποτελεσματική χρήση των Social Media, θα παρουσιάσουν επιτυχημένα και βραβευμένα case studies και θα ρίξουν φως στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και στα πλεονεκτήματα των διαφορετικών κοινωνικών δικτύων. Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου από το εξωτερικό είναι οι Matt Desmier (Partner στην εταιρεία συμβούλων Think Create Do και εμπνευστής του πρωτοποριακού event για το Marketing, Silicon Beach), Astrid Kowalczyk (Senior Digital Strategist της πολυβραβευμένης DDB Stockholm και ειδική στο πεδίο των data & analytics), Daniel Spicer (Social Business Strategist & Community Development Consultant), Dirk Singer (Ιδρυτής του Social Media Agency Rabbit και ειδικός στο Instagram) και Jose Cabo (συνιδρυτής της Olapic, μίας εταιρείας που βοηθά τα brands να εκμεταλλευτούν την παρουσία τους στα visual social media και να αυξήσουν τα έσοδά τους). Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο στο http://www.socialmediaconference.gr

Στα μέλη του ΣΔΕ παρέχεται 20% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με τον κ. Στέλιο Κιοσσέ, τηλ 210 6617 777 (εσωτ. 149), e-mail skiosses@boussias.com αναφέροντας ότι είστε μέλη του ΣΔΕ.

The Festival of Media Global 2014

Στο Τhe Festival of Media Global 2014 που διεξήχθη στη Ρώμη την 6-8 Απριλίου 2014, συμμετείχαν δωρεάν τα μέλη του ΣΔΕ κ.κ. Κυριακή Μπουλασίδου απο τον ΕΟΤ, Υβέτ Κοσμετάτου απο τη Vodafone, Χαρά Νταλέκου απο την Aegean Airlines και Ζέτα Χειμωνίδου απο την ΑΒ Βασιλόπουλος.

The Festival of Media Global 2013

Στο Τhe Festival of Media Global 2013 που διεξήχθη στο Montreux της Ελβετίας 28-30 Απριλίου 2013, συμμετείχε δωρεάν το μέλος του ΣΔΕ κα Βάσω Μαργέλου απο τον ΟΤΕ.

Συνέδριο «Η Επόμενη Μέρα»

23/03/2011

 • Συνέδριο «Η Επόμενη Μέρα»